Ασύρματος χειρισμός > TELERADIO


Βιομηχανικά Συστήματα Ασύρματου χειρισμού
TELE-RADIO Σουηδίας
 

Ο Σουηδικός οίκος Tele-Radio είναι ένας εκ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών συστημάτων ασύρματου χειρισμού στον κόσμο. Διαθέτει πολύ μεγάλη τεχνογνωσία στον τομέα καθώς ιδρύθηκε το 1955 και ηγείται σε όλες τις διεθνείς αγορές.

Όλα τα προϊόντα της
Tele-Radio, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από την ίδια την εταιρία για να υπάρχει απόλυτος έλεγχος ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η γκάμα μοντέλων ασύρματου χειρισμού της Tele-Radio καλύπτει όλες τις εφαρμογές, από απλές γκαραζόπορτες, υδραυλικά ανυψωτικά συστήματα (φορτηγά με ράμπες, κ.λ.π.) και αντλίες, μέχρι ασύρματα χειριστήρια γερανογέφυρας & κατασκευαστικών γερανών.

Υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα που υποστηρίζουν MODBUS, CanBus, ProfiBus, κ.λ.π., μοντέλα με plug connectors, με digital input, με αναλογικά κομβία ή αναλογικά joystick, και γενικά όποια κι αν ειναι η εφαρμογή η Tele-Radio έχει την λύση σε οικονομικές τιμές, ενώ παράλληλα η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία.

Όλα αυτά συνδυάζονται με την ΠΛΗΡΗ υποστήριξη που παρέχουμε σε ανταλλακτικά & service, και την διετή εγγύηση εργοστασίου.

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφάλειας της Ε.Ε., των HΠΑ και του Καναδά, ενώ είναι 100% made in Sweden.
Σουηδική ποιότητα & αξιοπιστία!


Κάντε click στο ανάλογο μοντέλο Teleradio για περισσότερα στοιχεία.

  
Scantriq T20 series T60 Cougar Panther Tiger Gen.2

 


N. Φ. ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ / INTERWIDE
Μηχανήματα Ανυψώσεων
Διονύσου & Σπανού 3, Νέα Μάκρη Τ.Κ. 19005
Tηλ. / Fax: 2294090319
E-mail : info@interwide.gr